Tre formet som et hjerte i horisonten

Sariba People Centric – hva betyr det for deg?

Tre formet som hjerte i horisonten

Vi i Sariba er stolte over å ha Norges første sertifiserte HR-pakkeløsning i SuccessFactors, Sariba People Centric. Å sertifisere en løsning er en omfattende prosess, og underveis har vi stilt oss følgende to spørsmål:

– Hva betyr det for deg?
– Hva betyr det for oss?

Gevinster for deg og for oss

Det å lage en pakkeløsning som gir gevinst til både deg som kunde og oss som selskap har vært den røde tråden vi har jobbet etter hele veien.
I arbeidet med Sariba People Centric har vi gjennomgått og plukket ut Best Practise i alle relevante HR-prosesser. Ved å velge vår pakkeløsning får du tilgang til en meget god og kvalitetssikret verktøykasse for HR. Det at vår løsning er sertifisert og godkjent av SAP er et kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg på at vi har håndplukket det beste for deg.

Vi hjelper deg med å koble HR sammen med din operative virksomhet. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for at ansatte og ledere får til mer. For oss betyr dette at vi kan være trygge på det vi leverer, noe som skaper motiverte og engasjert medarbeidere. Det er både gøy og utfordrende å jobbe med de beste løsningene i markedet og for å få til dette må våre kollegaer holde seg oppdatert både på fag og system. Dette skaper arbeidsglede og engasjement.

Fra rekruttering til offboarding; Sariba People Centric gir deg tilgang til ledende praksis innen alle HR-prosesser i din virksomhet. Løsningen dekker også norske spesifikke prosesser som for eksempel sykefraværsoppfølging. Dine ledere, dine ansatte og din HR-organisasjon får et kompass som de enkelt kan benytte til å navigere og realisere din virksomhets strategi.

Sariba People Centric plasserer menneskene i organisasjon i sentrum av din virksomhetsutvikling!

Ønsker du mer informasjon om Sariba People Centric er du velkommen til å ta kontakt med Steinar Sabbasen.