Sommerhilsen fra Sariba

God sommer fra Lionel

Vår Managing Director, Lionel Layerle, ønsker alle Saribas kunder, partnere og følgere en riktig god sommer. Les hans sommerhilsen og oppsummering av 2021s første halvår her. 

For andre år på rad legger vi bak oss en spesiell og digital vår. Vi håper og tror at Norge åpner mer og mer, at pandemien går mot slutten og at det snart vil være mulig å returnere til kontorene, for å treffe både kolleger og kunder når høsten banker på døren. Første halvår av 2021 har krevd mye av alle, men er det noe denne pandemien har vist oss, så er det at vi får til det aller meste sammen med våre kunder. Jeg er stolt av innsatsen som er lagt ned fra alle: kunder, partnere og ansatte.

Saribas geografiske utvikling fortsetter

Sariba har vært en stabil aktør i det norske markedet i over to tiår, og vår utvikling fortsetter på flere fronter. Vi vokser selvsagt videre i Norge, men også i Sverige og Spania. I løpet av de siste seks månedene har vi hatt gledene av å styrke laget med over ti nye og dyktige kollegaer. Dette gir oss tilgang til mer kompetanse og erfaringer, noe vi selvsagt deler med våre kunder. På denne måten hjelper vi våre kunder å skape gevinster med utgangspunkt i de utfordringene de gir oss.

I tillegg til dette har vi i Sariba hatt gleden av å inngå et Joint Venture med det Portugisiske selskapet SAPiENT. Dette har vi gjort både for å styrke laget og for å øke vår synlighet i Europa. Vi har rett og slett skapt grunnlag for en sunn og langsiktig vekst hvor kundene våre både er, og skal være, i sentrum!

Flere kunder velger Sariba

Det er gledelig å se at stadig flere kunder velger Sariba og vår løsning Sariba People Centric, når de skal fornye og forbedre sine HR-prosesser. Med Sariba People Centric får du tilgang til en glimrende HR-løsning, basert på SAP SuccessFactors, og beste praksis for digitalisering av HR- og lønnsprosesser.

Første Employee Central Payroll prosjektene er i gang

Som en viktig del av vår strategi og kompetanseutvikling, ønsker vi i Sariba alltid å ligge et steg foran. Employee Central Payroll (lønn i Skyen fra SAP SuccessFactors) er nå tilgjengelig for Norge, og i skrivende stund jobber vi med implementering av løsning for flere kunder. Løsning vil by på både forenklinger og forbedringer i arbeidshverdagen for lønnsmedarbeidere. Dette vil vi sette opp et webinar om i en av de første høstmånedene, vi lover selvsagt å holde deg oppdatert så fort datoen er satt.

Med ønske om en riktig god sommer

Det siste halvåret har vært både innholdsrik og travelt. På vegne av alle oss i Sariba vil jeg benytte muligheten til å takke våre kunder og partnere. Takk for at dere tror på oss, utfordrer oss, velger oss, og for at dere gjør vår virksomhetsreise mulig.

Sommerferien er nå rett rundt hjørnet, og vi fortjener alle å ta en pause. For oss i Sariba betyr juli ferieavvikling, men ta det helt med ro: Sariba Customer Excellence holder åpent hele sommeren, og alle våre kunder vil ivaretas. Vi gleder oss over sommeren som er her, samtidig som vi ser frem til høsten, som allerede fylt med positive nyheter.

God sommer alle sammen, og ta vare på hverandre!

Mange hilsener fra

Lionel Layerle

Managing Director