God jul fra Sariba

God jul

Kjære alle Saribas kunder, samarbeidspartnere og følgere

Jeg ønsker med dette å takke hver og en av dere for et spennende og innholdsrikt 2021. Dere utfordrer oss i Sariba, noe som gjør at vi vokser. Dere heier på oss, noe som gjør at vi fullfører med stil. Dere er opptatt av compliance, noe som sørger for at vi gjør alt etter boka; og alt dette er en utrolig viktig del av vår suksess.

Også 2021 ble et annerledes år. Vi trodde pandemien var over, men det var den ikke. Vi åpnet kontorene igjen, for så å stenge de. Men til tross for at året har vært annerledes, har også 2021 vært et godt og spennende år for meg og oss i Sariba.

Vi har blant annet tatt fart, satset, og hoppet inn i det svenske markedet. Dette har vi gjort fordi vi mener at den kompetansen vi har ikke stopper på landegrensen. Jeg mener vi har mye å tilby det svenske markedet, og vi har derfor styrket laget med en rekke dyktige, svenske kolleger. Vi har også blitt offisiell SAP Partner i Sverige, noe jeg er veldig stolt av, og som jeg mener understreker hvor riktig vår satsning i Sverige er. Ønsket vårt er til syvende og sist å realisere vår visjon «Lederer og medarbeidere som får til mer, prosesser og systemer som gjør det mulig».

Et annet viktig steg vi i Sariba har tatt i 2021, er å satse fullt på vår strategi «customer for life». Med dette som bakteppe har vi utviklet forretningsenheten Customer Excellence. Customer Excellence har som oppgave å støtte alle våre kunder når implementeringsprosjektet er ferdig, for å sikre videreutvikling av alle våre kunders prosesser og løsninger.

I løpet av 2021 har flere spennende kunder valgt oss i Sariba som implementeringspartner. Dette setter vi enorm pris på, og vi gleder oss over å kunne samarbeide med akkurat dere, om å få på plass de aller beste prosessene og løsningene.

I løpet av året har vi også utvidet Saribafamilien med 17 nye ansatte! Dette er jeg selvsagt både stolt av og glad for. Det at så mange dyktige mennesker har lyst til å jobbe hos oss, og å være med på å utvikle Sariba fremover, er noe jeg er veldig takknemlig for.

Vi har gjennomført en kundeundersøkelse, og i den svarer alle at de vil anbefale Sariba videre som leverandør. Dette er en stor tillitserklæring – tusen takk! På vegne av hele Sariba som organisasjon lover jeg at vi gjør alt vi kan for å leve opp til dette og at vi fortsetter vårt ambisiøse arbeid i 2022.

Selv om vi er svært fornøyde med 2021 vil vi fortsatt ha fokus på å forbedre og utvikle oss i 2022.

Design uten navn 3

Lionel Layerle

Managing Director

Igjen takk for et fantastisk år – jeg ønsker dere alle en flott julefeiring, en god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Lionel

X
X