Hallo Hege

Hallo Hege

Vi er altså så fornøyde om dagen, og det er mange grunner til det. En av grunnene heter Hege. Hun kommer til oss fra Capgemeni, og besitter den fantastiske kombinasjonen av faglig styrke og en strålende personlighet.

Vi har tatt en prat med Hege, slik at du også kan bli litt bedre kjent med henne.

God lesning!

– Kan du fortelle litt om deg selv Hege – hvem er du?

Ja, det kan jeg jo gjerne. Jeg er en generelt positiv og ganske strukturert dame, bosatt på Nordstrand. Jeg er gift og er så heldig at jeg har 3 egne barn og 2 bonusbarn i alderen 16-26 år. Akkurat nå er det bare minstefrøkna som bor hjemme, så det er litt roligere enn før, men fortsatt mye «taxikjøring». .
På fritiden prøver jeg å holde meg i form, stort sett i form av gå-/ og sykkelturer og litt trening på Sats. Ellers er jeg veldig glad i å være på hytta vår, i Sverige. Det er et herlig sted, hvor jeg virkelig finner roen, slapper av og bare nyter.

Hege

Hege

<- Dette er Hege! En fantastisk klok og sprudlende dame som nå er ansatt i vår Cutsomer Excellence-avdeling.

– Kan du fortelle litt om din faglige bakgrunn?

Sånn rent faglig har jeg studert ledelse og økonomi på Høyskolen i Rogaland, før jeg tok en Cand.Mag på Universitetet i Bergen.
I årenes løp har jeg hatt flere spennende arbeidsgivere, og har hatt gleden av å jobbe med SAP siden 1997. Det begynner jo å bli noen år, men heldigvis er SAP et stort og spennende system og det skal MYE til før man blir utlært. Da jeg startet å jobbe med SAP, begynte jeg å jobbe med Salg og logistikk modulene, før jeg gikk over til å jobbe med HR og lønn i 2012. Jeg har jobbet både på kunde- og konsulentsiden, noe jeg tenker gir meg verdifull erfaring i jobben min hos Sariba.

– Hva er det med SAP som interesserer deg?

Man blir glad i SAP 😊 Det er så stort og med så mange muligheter at du aldri blir utlært. Jeg synes det er skikkelig gøy å levere et system til kundene som jeg vet vil løse de utfordringene de måtte ha.

– Hvorfor Sariba?

Da jeg skulle bytte jobb ønsket jeg å komme til et skikkelig godt HR-miljø, og da stod Sariba øverst på ønskelisten. Jeg kjente veldig mange i Sariba fra tidligere, og dette er både veldig hyggelige og veldig kompetente folk.
Jeg ønsket meg veldig til et kunnskapsmiljø, altså et miljø der man deler kunnskap og spiller hverandre gode. Jeg hadde hørt at det var slik i Sariba, og dette har jeg allerede fått bekreftet.
Jeg synes det er befriende å jobbe et sted, hvor man ikke ser på kunnskap som makt, men som noe som skal deles! På denne måten blir alle bedre, og det setter jeg veldig stor pris på.

– Du skal jobbe med Saribas eksisterende kunder i avdelingen Customer Excellence. Hvorfor hadde du lyst til akkurat det?

Jeg trives godt i situasjoner der jeg kan bygge langvarige relasjoner og bli kjent med mennesker, samtidig som jeg får jobbe med system. I Customer Excellence får jeg muligheten til akkurat det: Å bli kjent med kunder og deres løsninger. Som Service Delivery Manager får jeg et faglig ansvar for mine egne kunder, noe jeg synes er utrolig spennende. I tillegg synes jeg det er godt å vite at jeg har et faglig sterkt team i ryggen, når jeg skulle trenge det.
Jeg er også vant til å jobbe på tvers av flere moduler, jeg liker å være en funksjonell lead og å kombinere dette med ulike roller. Alt dette får jeg muligheten til i Customer Excellence.

– Hva motiverer deg?

Hyggelige kollegaer! Det betyr masse for meg. Og selvsagt hyggelige kunder. Det å ha meningsfylte oppgaver som både utfordrer meg og som jeg klarer å løse på en god måte, motiverer også. I tillegg blir jeg generelt motivert av hyggelige mennesker – et smil betyr utrolig mye.

– Hva gleder du deg til, akkurat nå?

Lysere tider! Det å kunne sykle til jobb! Bade i sjøen (som jeg gjør fra påsketider på hytta)! Også gleder jeg meg også til å bli mer kjent i og med Sariba. til å få litt mer oversikt og komme inn i prosesser.

JanHenrik ny kvdrat

Jan Henrik Rentsch

Consultant Manager

Jeg har samarbeidet med Hege en stund hvor hun har vært på andre siden av bordet. Hege er en person jeg lenge har ønsket å få inn i Customer Excellence, og jeg er helt overbevist om at hun både vil være en veldig god ressurs og at hun vil behandle våre kunder på den beste måten.

Vil du vite mer om hva Hege kan hjelpe deg med? Da er du velkommen til å kontakt Heges leder, Jan Henrik.