Partner of the year 2022

Partner of the year

Det er med stor glede vi kan annonsere at Sariba har blitt kåret til SAP Partner of the year for 2022 i Norge. I tillegg til dette mottok vi også prisen Net New Name Partner for 2022.

Det var på SAP Norges årlige partner kick-off at kåringen fant sted. Med over 80 påmeldte deltakere og spennende foredrag fra blant annet Jon Hammersmark, var det duket for en innholdsrik ettermiddag hos SAP.

For oss i Sariba betyr det at alt arbeid og engasjement vi legger ned i kundereisen, fra et første potensielt møte, gjennom hele prosjektimplementeringen, og helt frem til kunden realiserer sine gevinster, bærer frukter.

Lionel Layerle, Managing Director i Sariba, har følgende å si om om de fantastiske prisene vi har mottatt:

Lionel i Sariba

Lionel Layerle

Managing Director Sariba

Disse utmerkelsene er en viktig annerkjennelse av alt engasjement og all dedikasjon hvert enkelt medlem av Saribafamilien, legger inn i sin jobb – hver dag.

«Vår grunnleggende kundefilosof, og vår intensjon om å gi ledere og medarbeidere prosesser og verktøy som gjør at de får til mer, krever at vi er i kontinuerlig utvikling. Dette er en absolutt nødvendighet for at vi skal forbli relevante for våre kunder.

Det at vi har blitt kåret til SAP Partner of the year, og at vi også mottar prisen som Net New Name Partner, er en viktig annerkjennelse av alt engasjement og all dedikasjon hvert enkelt medlem av Saribafamilien, legger inn i sin jobb – hver dag. Sammen jobber vi målrettet for å skape suksess og de aller beste medarbeideropplevelsene for kundene våre.

Det faktum at vi har fått tre slike utmerkelser de fire siste årene (Partner of the Year 2019, 2020 og 2022) beviser at vårt langsiktig engasjement, i alle ledd i organisasjonen, hjelper oss med nettopp dette.

Jeg vil gjerne få takke hver enkelt ansatt i Sariba for innsatsen, samtidig som jeg vil få takke alle våre kunder. Det at dere har tillitt til oss, og at dere utfordrer oss i hverdagen, gjør at vi strekker oss for å levere det lille ekstra».

Partner of the year - Sariba

SAP og Sariba feirer SAP Partner of the year-prisen på årets Partner Kick-off

Fra venstre: Karima Grönborg Johansson, Aina Olsen, Maja Edborg-Torjussen, Cecilie Eckhardt, Halvard Løchen. Bjørn Bakken, Siw Bergesen Wilmo og Kristin Merhofe

Siw Bergesen Wilmo, Nordic Partner Business Manager, har følgende å si om utmerkelsene:

«Sariba har hatt et helt fantastisk 2022!

De siste årene har Sariba investert i høyt kvalifiserte medarbeidere, noe som har resultert i vellykkede prosjektleveranser, HR-rådgivning, en rekke nye kunder, og et godt samarbeid med oss i SAP.

Sariba måler kundetilfredshet jevnlig, og resultatene ser vi i form av både upsell og cross-sell på eksisterende kunder, og ikke minst i vellykkede prosjektleveranser. I 2022 signerte Sariba flere nye og spennende kunder, blant annet Den Norske Kirke, Franzefoss, VID – Vitenskapelig Høyskolen, KLP, Statkraft og Nordic Choice.

Vi gratulerer Sariba med de velfortjente prisene, og gleder oss virkelig til det videre samarbeidet».

Siw Wilmo

Siw Bergesen Wilmo

Nordic Partner Business Manager

Vi i Sariba hviler ikke på laurbærene og vi er allerede godt i gang med arbeidet i 2023. Vi jobber med spennende prosjekter for både nye og eksisterende kunder, og har fullt fokus fremover på både produktutvikling og kundetilfredshet.

Hvis du vil vite mer om hva vi i Sariba kan hjelpe deg med er du mer enn velkommen til å ta kontakt.