Siste nytt fra SAP SuccessFactors H1 2024-release

Ny release H1 2023

Jobber du med SAP SuccessFactors i din bedrift? Da regner vi med at du vet hvor heldig du er. SAP SuccessFactors er et svært godt, skybasert HR-system som flere og flere store, fremoverlente bedrifter tar i bruk, både i og utenfor Norges grenser.

Som de fleste vet er det mange fordeler knyttet til det å ha en skybasert løsning. En av de viktigste er at den utvikles og forbedres kontinuerlig, og at dette arbeidet foregår sentralt. På denne måten kan du være trygg på at løsningen hele tiden inneholder alle funksjoner du trenger, og at den er oppdatert i henhold til gjeldende regelverk. Dette gjelder selvsagt også SAP SuccessFactors. SAP har dedikerte utviklere som jobber med nettopp dette, hver dag, gjennom hele året. To ganger i året slippes det en oppdatert versjon av løsningen. Her tilgjengeliggjøres endringer og forbedringer som er klare til implementering. Noen av endringene implementeres automatisk hos alle, mens andre velger du selv om du ønsker å ta i bruk.

Dette er svært gode nyheter for alle som benytter SAP SuccessFactors som HR-system; men har du egentlig tid og kapasitet til å sette deg inn i siste nytt?

Vi i Sariba ønsker at våre kunder skal få mest mulig utbytte av sitt HR-system og vi er derfor opptatt av at alle skal forstå hvordan de nye endringene vil påvirke deres arbeidshverdag. Derfor har vi, som en del av vår Customer Excellence-tjeneste, en en-til-en gjennomgang av nyhetene i SAP SuccessFactors, med våre kunder. Her viser og forklarer vi hvordan de nyeste endringene vil påvirke hver enkelt kunde, samtidig som vi kommer med anbefalinger om hvilke funksjoner de bør ta i bruk. Etter gjennomgangen får de tilsendt en detaljert rapport som oppsummerer det hele.

Om du ikke er kunde hos Sariba Customer Excellence hjelper vi deg selvsagt likevel.

Kontakt oss så setter vi opp en gjennomgang. På denne måten kan du være sikker på at du forstår alle endringene som kommer, og at du tar i bruk den funksjonaliteten du virkelig trenger.

H1 2024-releasen er klar i test 19. april og slippes til produksjon 17. mai. Er du klar? Book en gjennomgang av siste nytt i SuccessFactors – allerede i dag.