God sommer fra Sariba

god sommer

God sommer! Sommeren er rett rundt hjørnet og i den anledning har vår daglige leder, Lionel, skrevet en sommerhilsen hvor han oppsummerer første halvår av 2022.

God lesning 😊🌞🌺

Saribas vekst fortsetter

Vi avsluttet 2021 med høyt tempo og gode resultater, og dette har vi tatt med oss inn i 2022. I løpet av de første 6 månedene har vi utvidet Saribafamilien med 10 nye, dyktige kollegaer. Vi vokser stadig, og vi gleder oss til å ta imot enda flere nye kollegaer i andre halvdel av året. Utvikling skjer på de ulike geografiske områder hvor Sariba er til stede, altså både i Norge, Sverige og Spania.

I tillegg har vi jobbet sammen med både Høyskolen Kristiania og Universitetet i Granada for å bidra til utvikling av studenter, samtidig som vi ønsker å rekruttering flinke folk til Saribafamilien i fremtiden.

Som HR-partner og rådgivere for våre kunder ser vi et helt klart behov for at å redusere kompleksitet i kundens HR -og lønnsprosesser. For å få til dette på best mulig måte har vi utvidet vår produktportefølje med flere nye produkter, slik som med SAP Qualtrics, Workforce Software og Litmos. På denne måten sørger vi for at våre Nordiske kunder har tilgang til de beste løsningene markedet har å by på innen HR.

Flere kunder velger Sariba

Det er gledelig å se at stadig flere kunder velger å bli en del av Saribafamilien når de velger vår løsning, Sariba People Centric. I år har vi hatt gleden av å ta imot blant annet Den Norske Kirke og Nordic Choice. Med Sariba People Centric får de tilgang til en glimrende HR-løsning, basert på SAP SuccessFactors, og beste praksis for digitalisering av HR- og lønnsprosesser.

Flere Employee Central Payroll live

Etter at SAP SuccessFactors lokaliserte lønn for Norge og Sverige har vi hatt gleden av å gjennomføre flere Employee Central Payroll-prosjekter. En rekke av våre kunder er allerede live, og kjører nå sine lønnsprosesser på SAP sin lønnsløsning i skyen.

Customer for Life – kjernen i vårt arbeid

For oss i Sariba jobber vi kontinuerlig med å være relevante for kundene våre; vi kaller det Customer for Life. Vårt mål er at kundene skal ønske å ha et samarbeid med oss som varer lenge etter at prosjektet er ferdig. Dette er bakteppet for alt arbeidet som skjer i vår avdeling Customer Excellence. Vi ønsker at kundene våre skal oppleve en helhetlig kundereise – fra onboardingen i et prosjekt, gjennom hele prosjektet og så videre inn i Customer Excellence, hvor forvaltning og videreutvikling finner sted. Vi jobber aktivt for å opprettholde gode relasjoner, vi har et høyt fokus på kundetilfredshet, og vi ønsker at kundene våre skal få mest mulig verdi fra den plattformen de har valgt.

Med ønske om en riktig god sommer

Det siste halvåret har vært både innholdsrik og travelt. På vegne av alle oss i Sariba vil jeg benytte muligheten til å takke våre kunder og partnere; takk for at dere tror på oss, utfordrer oss, velger oss, og for at dere gjør vår virksomhetsreise mulig. Det er virkelig en glede å samarbeide med hver enkelt av dere.

Lionel i Sariba

Lionel Layerle

Managing Director

Sommerferien er nå rett rundt hjørnet, og vi fortjener alle å ta en pause. For oss i Sariba betyr juli ferieavvikling, men ta det helt med ro: Sariba Customer Excellence holder åpent hele sommeren, og alle våre kunder vil ivaretas. Vi gleder oss over sommeren som er her, samtidig som vi ser frem til høsten, som allerede fylt med positive nyheter.

Jeg ønsker deg en riktig god sommer og husk å ta vare på hverandre!

Mange hilsener fra
Lionel