Sommerhilsen 2023

Design uten navn

Sommerferien banker på døren, men før vi tar på oss solhatten, og setter oss godt til rette med et rekesmørbrød og noe godt i glasset, er det er tid for et aldri så lite blikk i bakspeilet. Hva har egentlig skjedd så langt i 2023? Det har vår CEO, Lionel Layerle, tatt seg tid til å reflektere over.

God lesning!

SAP Partner of the year – for tredje gang!

Året starter på best mulig måte for oss i Sariba, vi ble nemlig kåret til SAP partner of the year – for tredje gang! Og for en ære akkurat det var. Denne prisen er en kulminering av alt det arbeidet vi i Sariba legger ned i kundereisen – Fra markedsføring og salg, til alle fasene i prosjektet, og til sist til leveransen i vårt kundekvalitetssenter, Customer Excellence. Jeg er så stolt over det vi har fått til – og ikke minst takknemlig for at alt arbeidet vårt legges merke til.

Større synlighet i det svenske markedet

Etter at vi gikk inn i det svenske markedet i 2019, har vi jobbet hardt og målrettet med å øke vår synlighet og vår tilstedeværelse i nettopp dette markedet.

Det var derfor med en ekstra stor dose av stolthet vi kunne annonsere at vår HR-pakkeløsning, Sariba People Centric, også er sertifisert for Sverige. Sariba People Centric er en modulbasert og fleksibel løsning, basert på SAP SuccessFactors. Løsning er nå både godkjent og sertifisert av SAP, som den første HR-pakkeløsningen i Sverige.

Vår Markeds og Salgs direktør Cecilie Eckhardt hadde følgende å si om den store nyheten:

«Dette er en stor dag, ikke bare for oss i Sariba, men også for det svenske markedet. Det at vi nå har en prepakketert HR-løsning tilpasset det svenske markedet, bør glede svenske HR-avdelinger, fra Kiruna i Nord til Malmö i syd. Sariba People Centric Sverige bør også begeistre bedrifter som befinner seg i både Norge og Sverige. Vår løsning sørger for at dualiteten på tvers av landegrensene ivaretas. Jeg må også få si at jeg er både imponert og stolt over den jobben produktavdelingen i Sariba har lagt ned for å få dette på plass»

Vi fortsetter altså å vokse i Sverige, både når det kommer til kunder og kollegaer – noe som gleder meg.

Nye kunder

Vi er stolte hver gang en kunde velger oss, og i år har vi hatt gleden av å ta i mo flere spennende kunder i ulike bransjer. Felles for de alle er at de har valgt en HR-løsning som vil ta deres ansattreise flere steg inn i fremtiden – og det synes vi er skikkelig kult.

…. Og nye kollegaer

Vi vokser også på ansattfronten. Og det er vi stolte av. Hver gang en ny kollega velger å bli en del av Saribafamilien oppleves det som en fjær i hatten fordi vi får bekreftet at vi er en attraktiv arbeidsgiver rent faglig. Men det er også en bekreftelse på at det vi gjør når det kommer til å bygge kultur – det virker!

Lionel Layerle kvadratisk

Lionel Layerle

CEO

Sommerferien banker på døren og vi er mange som ser frem til noen avslappende dager, med familie og venner. Noen skal til utlandet, andre tar late sommerdager hjemme. Uansett hvor du velger å tilbringe julimåned, ønsker jeg deg en riktig god sommer – må den bli fylt med alt du ønsker deg – og is.

Med ønske om en solfylt julimåned

Lionel