Tjena Thomas

Hei Thomas 2

Vi er rett og slett veldig fornøyde om dagen, og det er mange grunner til det. En av grunnene heter Thomas Carlström og han er vår nye Country Sales Manager for Sverige. Med Thomas på plass i våre nye kontorer i Stockholm strammer vi grepet om det svenske markedet, og jobber aktivt med å sette Sariba på kartet over de aller beste HR-systemleverandørene, også i Sverige. Og for at akkurat du skal skjønne hvorfor vi er så begeistret for Thomas, har vi tatt en prat med han.

God fornøyelse!

Kan du fortelle litt om deg selv Thomas – hvem er du?

Ja det kan jeg gjerne. Jeg er en mann på 51 år, bosatt i Stockholm sammen med min kone Linda. Vi har to fantastiske barn på 18 og 20, som er lidenskapelig opptatt av alpint. Det går i treninger, konkurranser og frikjøring. De er faktisk så interessert i alpint at de har flyttet hjemmefra, satser aktivt, og både bor og går på skigymnas. Alpint og skikjøring er en stor del av livet. Det er hele familiens hobby, og noe vi gjør sammen så ofte det lar seg gjøre. På sommeren er jeg glad i å spille golf og å være sammen med venner og familien, gjerne i hagen. Jeg liker å lage god mat og legger ned mye tid og kjærlighet i nettopp dette.

Kan du si litt om din faglige bakgrunn?

Av utdanning har jeg en master i Business Developement fra IHM Business Scholl. Karrieremessig vil jeg si at salg og HR er den røde tråden. Jeg har faktisk over 25 års erfaring innen tjenestesalg i ulike roller.

Hva er det med HR som interesserer deg?

HR er rett og slett veldig gøy! Det er et fagområde i kontinuerlig utvikling – og det synes jeg er veldig inspirerende. Fordi jeg har vært i denne bransjen så lenge som jeg har, har jeg fått meg med store deler av den teknologiske reisen. Helt fra den tiden da alt var papirbasert og helmanuelt – og frem til i dag, hvor mer og mer blir digitalisert, elektrifisert og til at kunstig intelligens tas i bruk.

Og for en reise det har vært! Jeg har virkelig fått erfare hvordan organisasjoner har omfavnet nye HR-løsninger. Jeg har hatt gleden av å se hvordan HR-avdelinger setter pris på struktur, på både personal og kompetanse, ja på alt som berører human kapitalen.

Hvorfor trives du med akkurat salg?

Å jobbe med salg handler, til syvende og sist, om å få fornøyde og glade kunder – over tid. For å få til det må du jobbe med å skape fortrolighet og det er en langsiktig prosess. Når du gjør dette kjennes det ikke ut som om du bare jobber med salg; du jobber med rådgivning, med mennesker og med relasjoner. Når du skal jobbe med salg er det utrolig viktig å jobbe med en løsning og et budskap du både tror på og står inne for. Det er da vi skaper magi og det er da vi får lykkelige kunder.

Hva mener du Sariba har å tilby det svenske markedet?

Jeg mener at vi har så mye god erfaring, og så mange glimrende kundecaser fra Norge som vi bør foredle videre i Sverige. Vi har en fantastisk organisasjon med så mange dyktige mennesker, med dyp kompetanse. Vi har en glimrende løsning basert på SAP, SAP SuccessFactors og alle ad on-funksjonaliteter. Vi har rett og slett et fantastisk bra tilbud, et herlig grunnlag, et produkt som jeg mener passer utmerket i det svenske markedet!

Hvorfor vil du jobbe i Sariba?

Det er rett og slett utfordringen – Det er kjempegøy å få være med på Saribas reise i Sverige. Alle mine nye kollegaer har en fantastisk kompetanse, og Sariba er en utrolig bra organisasjon. Det, koblet med at vi skal vokse og ta andeler i Sverige, er det jeg liker godt! Nå skal vi posisjonere oss og vokse. Vi skal bli gjenkjennbare og vi skal vinne markedsandeler. Og det er nettopp derfor jeg vil jobbe i Sariba.

Hva motiverer deg?

Å få tilbringe dagene med herlige kolleger som inspirerer, og som gir god input og hvor alle bidrar, motiverer meg! Jeg motiveres også av å omgås kompetente mennesker, av engasjement og kreative og gode kundedialoger.

Hva gleder du deg til, akkurat nå?

Akkurat nå så gleder jeg til Saribas julebord. Det blir fint å endelig få treffe alle mine nye kollegaer. Også gleder jeg meg selvsagt til julen, samtidig som jeg ser frem til alt vi skal få til i 2023!

Jeg er så glad for at vi har fått Thomas på laget. Med Thomas som vår mann i Stockholm og Sverige er jeg trygg på at Sariba vil bli satt på det svenske HR-kartet. Thomas er en mann med utrolig mye god, og relevant erfaring. I tillegg er han skikkelig hyggelig. Saribas fremtidige svenske kunder bør glede seg

Cecilie Eckhardt – Sales Director Sariba 

Salgssjef i Sariba

Cecilie Eckhardt

Sales and Marketing Director

Jeg er så glad for at vi har fått Thomas på laget. Med Thomas som vår mann i Stockholm og Sverige er jeg trygg på at Sariba vil bli satt på det svenske HR-kartet. Thomas er en mann med utrolig mye god og relevant erfaring. I tillegg er han skikkelig hyggelig. Saribas fremtidige svenske kunder bør glede seg